Stapelrekken huren is een duurzame en efficiënte manier om tijdelijk opslagcapaciteit uit te breiden in uw magazijn

De klant is een wereldberoemd logistiek bedrijf. Het is sinds 1977 actief op de markt en is voortdurend in ontwikkeling, waarbij het investeert in technologische ontwikkeling. Als een 3PL (Third Party Logistics) bedrijf, biedt het wereldwijd uitgebreide logistieke diensten aan ongeveer 13.000 klanten in verschillende sectoren, zoals elektronica, machines, chemicaliën, olie, bouw, distributie, voeding, energie en mode. In Polen werkt deze klant samen met Rotom voor het huren van magazijnoplossingen

DE UITDAGING

De klant is voortdurend aan het uitbreiden en is eigenaar van twee nieuwe opslagplaatsen in de buurt van Wroclaw. De klant breidt zijn opslagruimte voortdurend uit omdat hij steeds meer klanten bedient. Om grote hoeveelheden producten te kunnen leveren, is een volledig uitgeruste opslagruimte nodig. Op dit moment was het magazijn nog niet uitgerust met vaste stellingen en moest de huur zo snel mogelijk van start gaan. Daarom zochten de logistieke managers naar een tijdelijke oplossing die dienst zou doen totdat de magazijnhallen waren uitgerust met een voor hen ontworpen opslagsysteem.

DE OPLOSSING VAN ROTOM

De ideale oplossing bleek het huren van stapelrekken te zijn. De klant besloot voor deze oplossing te kiezen, omdat het huren van 3000 rekken voor een periode van 6-7 maanden het mogelijk maakte dat het bedrijf kon werken totdat de magazijnen definitief waren ingericht. Rotom leverden de rekken al na een paar dagen. Vervolgens werden meer stapelrekken uitgeleverd naar de magazijnen omdat de behoefte toch groter bleek dan van tevoren gedacht. Toen de permanente opslagsystemen in het magazijn waren geïnstalleerd, werden de stapelrekken achtereenvolgens naar onze magazijnen teruggebracht en werden de goederen naar de juiste plaats overgebracht.

Waarom is de huur van een stapelrekken een effectieve oplossing?

Het grootste voordeel van dit type stellingen is de mobiliteit, dat wil zeggen dat er een mogelijkheid is om ze in te klappen en uit te klappen in directe verhouding tot de behoefte van de klant. In het geval van de klant hebben de enkelvoudige rekken met een steunhoogte van 1500 mm goed gewerkt. De logistieke klanten konden probleemloos worden bediend in twee volledig gescheiden magazijnen. Het feit dat dit opslagsysteem sterk, stabiel en TÜV-gecertificeerd is, garandeert dat het 100% geschikt is voor de opslag en het stapelen van volumineuze goederen.

Mobilrack-rental-as-the-best-solution-for-warehouse-expansion-Rotomrent

“Het huren van stapelrekken stelde de klant in staat zijn activiteiten flexibeler uit te voeren. Precies op het moment dat hij de juiste stellingen het hardst nodig had, ontving hij ze razendsnel, zodat hij zijn logistieke operaties zonder enige belemmering kon voortzetten.”

Mobiel stapelrek 1545x1180x310 mm – enkel

SKU: 50100

Mobiel stapelrek 1545x1180x310 mm – enkel, met multiplex plaat

SKU: 50110

Stapelrek 2025x1180x310 mm – dubbel, 1500 kg

SKU: 50200

Mobiel stapelrek 2025x1180x310 mm – dubbel, met multiplex plaat

SKU: 50210

Buis gegalvaniseerd 1050 mm – voor stapelrekken

SKU: 51105

Buis gegalvaniseerd 1500 mm – voor stapelrekken

SKU: 51150

Buis gegalvaniseerd 1680 mm – voor stapelrekken

SKU: 51168

Buis gegalvaniseerd 1900 mm – voor stapelrekken

SKU: 51190

RESULTATEN

Omdat Rotom zijn ladingdragers in magazijnen in heel Europa heeft staan, hoefde de klant niet lang te wachten. We vulden regelmatig ontbrekende ladingdragers aan en leverden nieuwe, zodat de supply chain soepel verliep. Een vlotte samenwerking met Rotom, een flexibele aanpassing aan de activiteit van de klant en goede financiële voorwaarden zijn slechts enkele voordelen die voortkomen uit de samenwerking binnen de verhuur.

Als u ook een specifieke logistieke ladingdrager wilt huren, zoals pallets, pallet opzetranden of stellingen voor uw magazijn, staan wij klaar om flexibel in te spelen op de behoeften van uw bedrijf. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de huurvoorwaarden aan te passen aan de tijd die u nodig hebt. Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, en wij zullen een dergelijke oplossing kiezen zodat u uw werk vlot en zonder onderbrekingen kunt doen.

Heeft u vragen?

Contacteer ons rechtstreeks

    * Het formulier accepteert bestandsformaten zoals txt, doc, docx, pdf, rtf, jpg.
    * Verplichte velden
    *Ik accepteer de privacy policy van Rotom voor de verwerking van dit e-mailverzoek