Stapelrekken

Stapelrekken

Met magazijnstellingen heeft u een flexibel en praktisch opslagsysteem voor uw magazijn. Met deze stapelrekken kunt u goederen flexibel in de opslag plaatsen en dus ook vanuit de opslag direct op transport zetten.

Mobiel stapelrek 1545x1180x310 mm – enkel

SKU: 50100

Mobiel stapelrek 1545x1180x310 mm – enkel, met multiplex plaat

SKU: 50110

Stapelrek 2025x1180x310 mm – dubbel, 1500 kg

SKU: 50200

Mobiel stapelrek 2025x1180x310 mm – dubbel, met multiplex plaat

SKU: 50210

Buis gegalvaniseerd 1050 mm – voor stapelrekken

SKU: 51105

Buis gegalvaniseerd 1500 mm – voor stapelrekken

SKU: 51150

Buis gegalvaniseerd 1680 mm – voor stapelrekken

SKU: 51168

Buis gegalvaniseerd 1900 mm – voor stapelrekken

SKU: 51190

Buis gegalvaniseerd 2100 mm – voor stapelrekken

SKU: 51210

Schaarheftafel 900×600 mm – dubbele schaar, 300kg

SKU: 74604

Stapelrekken huren gaat eenvoudig via RotomRent. Bij ons kunt u stapelrekken huren die direct geschikt zijn voor het vervoeren en opslaan van lange goederen en pallets. In de industriële sector worden onze stapelrekken ook wel manurack genoemd. RotomRent levert verschillende verhuur stapelrekken: enkele stapelrekken, dubbele stapelrekken en BigBag stapelrekken.

Stapelrekken huren voor flexibele opslag

Stapelrekken huren die ook wel manurack, palletstelling of stapelbok genoemd worden geeft snel de beschikking over een flexibel en praktisch opslagsysteem in uw supply chain. Met deze stapelrekken kunt u goederen op een flexibele manier in opslag plaatsen en dus ook vanuit de opslag direct op transport zetten. Palletstellingen huren geeft u direct extra ruimte voor opslag van bulk op pallets. Bij RotomRent bent altijd aan het juiste adres voor het huren van logistieke middelen die alles te maken hebben met transport en opslag. Heeft u bijvoorbeeld regelmatig te maken met piekperiodes en specifieke seizoensopslag? Dan wilt u waarschijnlijk een passend opslagsysteem huren waarmee u eenvoudig op deze piek kunt inspelen zonder direct een forse investering te moeten doen. Stapelbokken huren is in dat geval bijzonder handig. Afhankelijk van uw behoefte kunt u de mobiele stelling namelijk eenvoudig uitbreiden of inkrimpen zonder stilstand in uw proces. Met het huren van dit modulaire opslagsysteem bij RotomRent is uw magazijninrichting altijd precies op maat te maken.

Modulaire palletstelling van stapelrekken huren

RotomRent heeft diverse stapelbokken voor verhuur in het assortiment. Zo vindt u onder andere enkele of dubbele rekken en buizen voor uw magazijninrichting. De enkele stapelrekken die wij verhuren zijn geschikt voor EPAL Europallets (1200×800 mm) en blokpallets (1200×1000 mm). Een enkel stapelrek heeft als buitenafmeting 1545 bij 1180 mm. Wilt u liever een groter stapelbaar rek? Dan is de dubbele uitvoering wellicht iets voor u. Dit modulair opslagsysteem is uitermate geschikt voor de opslag van 2 EPAL europallets of blokpallets. Een dubbel rek heeft namelijk een afmeting van 2025 mm bij 1180 mm. RotomRent heeft overigens dubbele stapelrekken die een houten of metalen bodem hebben, indien gewenst.

Met behulp van de beschikbare metalen buizen creëert u moeiteloos verschillende verdiepingen boven elkaar in de rekken. Ook deze buizen zijn bij RotomRent verkrijgbaar in diverse lengtematen. Hierdoor vindt u  altijd een passend exemplaar voor uw stapelrek. Is vervolgens de piekperiode afgelopen en wilt u al het materiaal weer opruimen? Dan kunt u het dezelfde dag nog aanmelden voor retournering. Na gebruik is het systeem snel te demonteren en ruimtebesparend op te bergen.

Online stapelrekken huren bij RotomRent

Bent u geïnteresseerd in deze logistieke hulpmiddelen? Dan kunt u direct de gewenste stapelrekken aanvragen in een offerte. Na het invullen van de nodige gegevens komt de offerte binnen 24 uur uw kant op. Zit u echter met een dringende vraag waar u eerst antwoord op wilt? Staat u bijvoorbeeld op het punt om grotere hoeveelheden te willen huren? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte. Onze deskundige werknemers staan elke werkdag voor u klaar.