Stapelrekken

Bandenrekken

Deze opslagrekken voor autobanden zijn opvouwbaar en stapelbaar. De totale capaciteit voor bandenopslag is enorm, in tegenstelling tot bandenrekken die niet stapelbaar zijn.

Bandenrek personenauto’s 2343x1078x787 mm – inklapbaar, 300 kg

SKU: 53003

Bandenrek vrachtauto’s 2343x1078x1207 mm – inklapbaar, 550 kg

SKU: 53005

Bandenrek vrachtauto’s 2395x1250x2205 mm – inklapbaar, 550 kg

SKU: 53187

Bandenrekken huren gaat eenvoudig via RotomRent. Bij ons kunt u bandenrekken huren die direct geschikt zijn voor het vervoeren en opslaan van allerlei soorten banden van voertuigen. In de automotive sector worden onze bandenrekken veelvuldig tijdelijk ingezet tijdens de bandenwisselweken. RotomRent levert verschillende verhuur bandenrekken: bandenrekken voor personenauto’s, bandenrekken voor vrachtauto’s geschikt voor enkele stapeling en bandenrekken voor vrachtauto’s geschikt voor dubbele stapeling.

Bandenrekken huren voor flexibele opslag

Bandenrekken huren is dus vooral geschikt voor die extra druk die ontstaat vlak voor en na de winter als veel (vracht)auto’s voorzien moeten worden van winter- of zomerbanden. Met onze bandenrekken kunt u banden op een flexibele manier in de opslag plaatsen en dus ook vanuit de opslag direct op transport zetten naar depots waar de banden enkele maanden in opslag gezet moeten worden. Bij RotomRent bent altijd aan het juiste adres voor het huren van logistieke middelen die alles te maken hebben met transport en opslag. Heeft u bijvoorbeeld regelmatig te maken met piekperiodes en specifieke seizoensopslag? Dan wilt u waarschijnlijk een passend opslagsysteem huren waarmee u eenvoudig op deze piek kunt inspelen zonder direct een forse investering te moeten doen. Bandenrekken huren is in dit geval bijzonder handig als u actief bent in de automotive industrie. Afhankelijk van uw behoefte kunt u de mobiele bandenstelling namelijk eenvoudig uitbreiden of inkrimpen zonder stilstand in uw proces. Met het huren van dit modulaire opslagsysteem bij RotomRent is uw magazijn met banden altijd precies op maat te maken.

Online bandenrekken huren bij RotomRent

Bent u geïnteresseerd in deze logistieke hulpmiddelen? Dan kunt u direct de gewenste bandenrekken aanvragen in een offerte. Na het invullen van de nodige gegevens komt de offerte binnen 24 uur uw kant op. Zit u echter met een dringende vraag waar u eerst antwoord op wilt? Staat u bijvoorbeeld op het punt om grotere hoeveelheden te willen huren? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte. Onze deskundige werknemers staan elke werkdag voor u klaar.