Het milieu beschermen

Duurzame ontwikkeling

De dag van vandaag is het duurzaam runnen van een bedrijf de verantwoordelijkheid van elke ondernemer, en moeten economische, sociale en milieukwesties gelijk worden behandeld.

Maak van ladingdragers een duurzaam logistiek medium

Een steeds groeiende wereldbevolking en een groeiende wereldeconomie zijn nauw verbonden met een aanzienlijke toename van de consumptie. Maar de hoeveelheid grondstoffen die beschikbaar is om daaraan te voldoen, neemt gestaag af. Grondstoffen raken uitgeput en worden dus steeds duurder. Het aanbod blijft dus logischerwijs achter op de groeiende vraag. Met dit probleem wordt bijna elke producent tegenwoordig geconfronteerd.

Omdat wij ons bewust zijn van de ernst en omvang van dit probleem, bieden wij een verhuurdienst voor ladingdragers aan op de markt. Door te kiezen voor verhuur, zet u in op het milieu en verhoogt u de duurzaamheid van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat alle ladingdragers die in uw supply chain terechtkomen, in de best mogelijke staat zijn om u zo lang mogelijk van dienst te zijn.

Verhuur, gedeeld gebruik van logistieke middelen

Zie hoeveel u kunt besparen op kosten voor ladingdragers en uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen door herbruikbare ladingdragers te huren. Aan de hand van een specifiek voorbeeld leert u over de mogelijke winsten en hoe u de negatieve impact van ladingdragers op de natuurlijke omgeving kunt verminderen.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Onze diensten zijn over heel Europa beschikbaar

Onze activiteiten in cijfers

0
Aantal landen

0
Tevreden klanten

0
Aanta verhuurde producten in 2022

0
Huidig aantal verhuurde producten