Pallets

Houten pallets

Pallets huren helpt u bij het opvangen van seizoenspieken! U huurt immers alleen voor de periode dat u een grotere vraag heeft naar pallets. Bij ons kunt u pallets huren en ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat, waardoor u snel kunt schakelen. Bovendien levert pallets huren een besparing voor u op doordat er geen directe investering nodig is.

Europallet EPAL hout 1200x800x144 mm – 3-sledes, 1500 kg, eerste keus

SKU: 11820

Pallet Düsseldorf hout 800x600x120 mm – 1000 kg,

SKU: 14260

Blokpallet hout 1200x1000x144 mm – 3-sledes, 1500 kg

SKU: 14132

Blokpallet hout 1200x1000x162 mm – rondomlopend onderdek, 1250 kg

SKU: 14160

De meest voorkomende pallet in bijna alle magazijnen is de houten pallet. Elke dag gebruiken duizenden magazijnen in Europa houten pallets als basis / ladingsdrager voor transport en opslag. Uiteraard zijn pallets onmisbaar bij opslag en transport van goederen.

Nieuwe pallets huren geeft u de tijdelijke beschikking over pallets die voldoen aan de laatste kwaliteitseisen en richtlijnen UIC-435. Dankzij deze eisen wordt een efficiënte en veilige manier van werken aangeboden. U bent hierdoor altijd verzekerd van een verhuur pallet van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunt u bij Rotomrent ook houten opzetranden huren. U kunt dankzij deze gerelateerde producten gemakkelijk een palletbox of kist maken van uw pallet en hierdoor meer capaciteit creëren.

Rotomrent verhuurt een breed assortiment aan houten pallets, in uiteenlopende maten, diverse materialen en met verschillende draagvermogens. Allemaal hebben ze hun specifieke voor- en nadelen.

Epal Europallets huren

U kunt bij Rotomrent de meest populaire en meest gebruikte houten pallet huren: namelijk de EPAL Europallet met de standaard afmeting van 1200x800x144 mm en een dynamische belasting van 1500 kg. Deze pallet heeft gestandaardiseerde productspecificaties die zijn vastgelegd door de Europan Pallet Association (EPAL).

Door deze standaardisatie ben je met Europallets huren verzekerd van een constante kwaliteit en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, wanneer het op de prestaties van je pallets aan komt. Het draagvermogen en de afmetingen zullen altijd hetzelfde zijn.

Deze pallet voor verhuur bieden wij nieuw aan of gebruikt. De nieuwe EPAL europallet is voorzien van een ISPM-15 certificering, wat betekent dat eventuele parasieten en ongedierten zijn gedood. Deze behandeling is een vereiste voor de export naar veel landen. Als er sprake is van uitwisseling van Europallets adviseren wij om de gebruikte variant te huren, hierdoor kunt u eenvoudig goederen vervoeren en de pallets onderling uitwisselen. Europallets huren biedt een gegarandeerd kwaliteitsniveau voor de periode dat u ze nodig heeft

Blokpallet huren

Naast de Europallet biedt Rotomrent ook de blokpallet aan. Blokpallets huren geeft u de tijdelijke beschikking over sterke en duurzame pallets met zeven bovenplanken en meet standaard 1200×1000 mm. Ook deze pallet is ISPM-15 behandeld, net als de Epal Europallet.

Industriële pallets huren

Ook Industriële pallets huren kan bij Rotomrent. Deze verhuur pallets hebben een rondomlopend onderdek en een afmeting van 1200×1000 mm heeft een paar extra onderplanken wat extra stabiliteit en draagkracht levert voor het stapelen van goederen in stellingen of tijdens het transport.

Düsseldorfer pallets huren

Ook bieden we de Düsseldorfer pallet met een afmeting van 800×600 mm te huur aan. Deze pallet heeft zich reeds bewezen in het transport en als display in supermarkten. De Düsseldorf pallet is in feite een verstevigde versie van een standaard display pallet, met extra verstevigde klossen van metaal voor een extra hoog draagvermogen.

Deze pallet bestaat uit een combinatie van hout, versterkt met plastic en metaal. Ondanks zijn compacte afmetingen blijft het een 4-weg pallet. Hierdoor is hij goed benaderbaar met een pompwagen of heftruck en kan hij tot 1000 kg dynamisch draagvermogen aan.

Rotomrent helpt u graag

Weet u niet welke pallet u wilt huren? Of welk type pallet het meest geschikt is voor verhuur? Neem dan contact op met Rotomrent via +31(0)499 491 010 of info@rotomrent.nl. Wij helpen u graag verder met het maken van de beste keuze.

Mocht u toch graag zelf in kleinere aantallen direct pallets willen kopen? Ga dan naar onze webshop www.logistiekonline.nl en ontdek ons ruime assortiment.

Wilt u meer weten over de verhuur van pallets? Geen probleem! Voor meer advies kunt u ons bereiken via +31(0)499 491 010 of info@rotomrent.nl.