Palletboxen

Kunststof deksels

Kunststof deksels bieden extra bescherming aan uw goederen tijdens transport of opslag en worden voornamelijk gebruikt voor Euro standaard containers, stapelcontainers en palletboxen. Sommige deksels hebben een ingebouwd scharnier en kunnen worden verzegeld om diefstal te voorkomen.

Geen resultaten

Kunststof deksels

Kunststof deksels huren via Rotomrent is heel eenvoudig. Kunststof deksels bieden extra bescherming aan uw goederen tijdens transport of in de opslag en worden met name ingezet voor euronorm bakken, stapelbakken en palletboxen. Sommige deksels beschikken over een ingebouwd scharnier en kunnen verzegeld worden voor diefstalpreventie.

Kunststof deksels huren voor bakken en palletboxen

Kunststof deksel huren biedt direct meer logistiek gemak en bescherming voor uw goederen. Ook wanneer u uw kunststof bakken wilt stapelen kunnen kunststof deksels de juiste oplossing bieden. Een stevige deksel biedt namelijk extra stabiliteit wanneer u meerdere palletboxen, KLT bakken of Euronorm bakken wilt stapelen. Daarbij uiteraard gelet op het maximale laadvermogen van de deksel en de stapel. Extra bescherming tegen vocht, stof en andere ongewenste materialen of ongedierte is in veel sectoren onmisbaar. Kunststof deksels vullen op die manier uw assortiment transportmiddelen uitstekend aan.

Soorten kunststof deksels

Kunststof deksels zijn met name voor palletboxen van grote toegevoegde waarde. Deze worden namelijk veel ingezet in de voedselindustrie zoals bij de oogst van appels. Bescherming van dit soort bulkgoederen middels een deksel betekent minder verlies en een dus hogere omzet. De stevigheid van deksels houdt in dat deze seizoen na seizoen kunnen worden ingezet.

Naast het inzetten van deze deksels voor palletboxen, bieden we ook kleinere deksels aan voor gebruik op KLT bakken en Euronorm bakken. Uiteraard met als doel diezelfde soort bescherming en efficiëntie als bij kunststof deksels voor palletboxen. Ook deze deksels zijn gemaakt van een makkelijk reinigbaar type kunststof en van een relatief laag gewicht zodat deze goed hanteerbaar blijven.