Intern transport

Heftafels en stapelaars

Met onze stapelaars kunt u gemakkelijk pallets laden en lossen en efficiënt stapelen in uw magazijn. Deze krachtige heftafels en stapelaars voldoen aan alle ergonomische eisen en zijn bovendien eenvoudig en duurzaam in gebruik.

Elektrische traplift 300x530x1500 mm

SKU: 74VR3302

Heftafels en stapelaars huren

Onze heftafels zijn ideaal om uw ladingen intern te verplaatsen en te behandelen. Met onze stapelaars kunt u gemakkelijk pallets laden en lossen en efficiënt stapelen in uw magazijn. Deze krachtige heftafels en stapelaars huren zorgt ervoor dat u snel kan voldoen aan alle ergonomische eisen en ze zijn bovendien eenvoudig en duurzaam in gebruik.

Heftafels

Een mobiele heftafel huren is van belang als u (zware) goederen in het magazijn gemakkelijk van de ene naar de andere plaats moet brengen. Dit is een ideaal hulpmiddel om lading uit een rek te halen en ergens anders weer in te laden, waarbij de gebruiker de tafel op de ideale hoogte kan instellen. Hij kan ook worden gebruikt als werkvlak dat op elke gewenste hoogte kan worden ingesteld.

Stapelaar of vorkheftruck

Een stapelaar, of vorkheftruck, is een bekende vorm van verticaal transport, waarmee een pallet op hoogte kan worden vervoerd. Hiermee kunt u snel en efficiënt een complete stapel stapelen of een stapel pallets veilig afbreken. Houd er rekening mee dat de stapelaar alleen werkt met pallets waarvan de bodem open is. Bij pallets met een zogenaamde omtrekbasis komen de steunpoten op de onderste planken te staan, wat de pallet kan beschadigen als deze wordt opgetild.