Stapelrekken

Stapelrek Big Bag

Gegalvaniseerd stapelrek geschikt voor transport en opslag van grote tassen. Het opzetten van extra opslagcapaciteit is snel en gemakkelijk geregeld wanneer nodig.

Stapelrek BigBag 1120x1120x310 mm – excl. buizen, 1000 kg

SKU: 50300

Big Bag stapelrek huren

Thermisch verzinkt stapelrek huren voor transport en opslag van Big Bags. De buitenafmetingen van ons big bag rack voor verhuur is 1120x1120x310 mm. De hart op hart maat tussen de buizen is 950×950 mm en de laadruimte tussen de buizen is 875 mm. Dit is een flexibel systeem wat past bij seizoenspieken en makkelijk en snel gehuurd kan worden om deze pieken op te vangen. Het opzetten van extra opslagcapaciteit is bij behoefte hieraan snel en eenvoudig geregeld met deze stapelrekken. Doordat deze Big Bag stapelrekken thermisch verzinkt zijn wordt roestvorming tegen gegaan, zijn ze krasbestendig en steviger. Dit stapelrek huren bestaat uit een basis en bovenframe exclusief buizen, de buizen op de hoeken van het stapelrek zijn in meerdere standaard hoogtes te huren. Het draagvermogen van een Big Bag rack is 1200 kg, het eigen gewicht van dit Big Bag stapelrek is 40 kg.

Wanneer u een basis en een bovenframe van de Big Bag rekken met buizen uit ons assortiment wilt huren en op elkaar gaat stapelen dient u er rekening mee te houden dat de tussenruimte tussen het basis en bovenframe van de Big Bag rekken de lengte van de buis is min 8 cm. Deze tussenruimte ontstaat doordat de buis iets in het rek zakt wat op de grond staat en het rek wat erop gestapeld wordt schuift iets over de buis heen.