Rolcontainers

3-Heks rolcontainers

Rolcontainers met drie poorten zijn door hun constructie meestal steviger dan 2-zijdige rolcontainers. 3-zijdige rolcontainers zijn verkrijgbaar met inschuifpoorten, klempoorten, waarvan sommige nestbaar zijn voor extra ruimtebesparing.

Rolcontainer 800x640x1600 mm – nestbaar, 3-heks, 500 kg

SKU: 46003NRK

Rolcontainer 820x655x1900 mm – nestbaar, 3 heks, 600 kg

SKU: 46236

Rolcontainer metaal 810x680x1680 mm – kunststof bodem, 3-heks, 500 kg

SKU: 40030

Worktainer Prestar 800x600x1700 mm – nestbaar, 3-heks, 500 kg

SKU: 74516

Worktainer Prestar 1100x800x1700 mm – nestbaar, 3-heks, 500 kg

SKU: 74515

Rolcontainer 1150x655x1790 mm – 3-heks, 500 kg

SKU: 40077

3-heks rolcontainers

3-heks rolcontainers huren via Rotomrent is heel eenvoudig. Rolcontainers met drie hekken zijn door hun constructie meestal steviger dan 2-heks rolcontainers. 3-heks rolcontainers zijn verkrijgbaar met insteekhekken, klemhekken, waarbij sommigen nestbaar zijn voor extra plaats besparing. Onze rolcontainers zijn voorzien van spanband en een kunststof, houten of metalen rolbodem.

Rolcontainers 3-heks huren voor transport en opslag

Rolcontainers biedt tijdelijke ondersteuning van uw logistieke keten op diverse vlakken voor een bepaalde periode. Het proces van bijvoorbeeld bevoorrading, orderpicking en extern transport kunnen efficiënter verlopen dankzij een 3-heks rolcontainer. Rolcontainers huren bij Rotomrent geeft u keuze uit diverse soorten, maten en uitvoeringen. De rolbodem kan afhankelijk van de toepassing van hout, kunststof of metaal zijn. De maximale lading voor deze rolcontainers is 500 kg tot 800 kg. 3-heks rolcontainers zijn voorzien van een achterwand en daardoor stabieler dan de 2-heks variant. Dit komt zowel de ergonomie als de vervoerde producten ten goede. 3-heks rolcontainers zijn in veel gevallen een uitstekend alternatief voor het opslaan van goederen die normaal in grote palletboxen zitten. Deze verhuur rolcontainers worden veelvuldig toegepast op vliegvelden, in ziekenhuizen en in de industrie.

Soorten 3-heks rolcontainers

3-heks rolcontainers die nestbaar zijn besparen veel ruimte. We verhuren zowel varianten die in een A-vorm nestbaar zijn als in een L-vorm. Beide soorten nestbare rolcontainers bieden een flinke ruimtebesparing wanneer ze genest opgeborgen worden in een magazijn of tijdens retourtransport. 3-heks rolcontainers huren bij RotomRent kan met zowel klemhekken als insteekhekken. Als de rolcontainer regelmatig gedemonteerd moet worden, raden we aan klemhekken te kiezen. Deze kunnen makkelijker uit de rolbodem getild worden om het geheel compact op te bergen. Met de juiste legborden en spanbanden maakt u uw gekozen 3-heks rolcontainer helemaal compleet.

Waarom 3-heks rolcontainers huren in plaats van kopen?

  • Direct een oplossing voor logistieke piekmomenten
  • Onze 3-heks rolcontainers zijn flexibel inzetbaar
  • Gegarandeerde kwaliteit, perfect onderhoud
  • Actueel aanbod 3-heks rolcontainers dat snel beschikbaar is
  • Bewegingsvrijheid in uw opslag en bestedingsruimte voor andere zaken

Online 3-heks rolcontainers huren bij Rotomrent

Bij Rotomrent hebben we de capaciteit en flexibiliteit om in te gaan op uw specifieke wensen wat betreft 3-heks rolcontainers en andere ladingdragers in ons brede assortiment. Had u bijvoorbeeld de legborden al bekeken die een 3-heks rolcontainer voorzien van extra laadoppervlak? We delen onze tips graag met u en maken bij voorkeur afspraken op maat. Zo helpen we u tot een zo compleet mogelijke oplossing te komen voor uw logistieke uitdaging.