Rotomrent – De Europese website voor het huren van logistieke middelen

Met veel plezier presenteren wij u onze nieuwe website – Rotomrent. Door het luisteren naar de wensen en behoefte van onze klanten, u dus. Rotomrent reageert hiermee op de toenemende vraag van het huren van deze producten, die het in piekperiode sneller en eenvoudiger maken om de continuïteit van uw producten stroom te waarborgen. Om het voor u makkelijker te maken om snel het juiste product te vinden, kunt u het juiste producten kiezen via de voor u bekende productgroep of de sector waarin u zich herkent. Het brede product gamma zal u helpen om snel het juiste product te vinden.

Wij hopen dat dankzij het moderne design van de website, de duidelijke afbeeldingen en zeer intuïtieve navigatie, een offerte aanvraag indienen een “fluitje van een cent” is. Hoe werkt het? Het is zeer eenvoudig: Zoek het gewenste product, voeg deze toe aan uw offerte aanvraag, vul het gewenste aantal producten in, als laatste vragen we nog enkele standaard bedrijfsgegevens. Uiterlijk binnen 48 uur ontvangt u van Rotomrent een passende aanbieding.

Rotomrent is onderdeel van het online platform ROTOM groep, welke actief is in 8 Europese landen, namelijk Oostenrijk, België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Polen, Portugal en Spanje

Wij nodigen u graag uit om een offerte aanvraag in te dienen, heeft u andere vragen kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Rotomrent Team Europe

Rotomrent Team Europe

Wij zijn een internationaal team voor het promoten van de verhuur van ladingdragers op de B2B markt. Het gedeelde gebruik van de logistieke middelen betekent het verzekeren van duurzaam gebruik van deze middelen en het beschermen van het ecologische systeem.