De verhuur zit in de lift

Het belang van verhuur wordt ingezien

Het belang van het huren van logistieke producten wordt onder de huidige omstandigheden benadrukt en veel bedrijven zien nu de voordelen van het niet hoeven aanschaffen van grote aantallen producten om te helpen bij de toegenomen werklast.

Wij zijn er trots op dat wij de NHS kunnen steunen in hun strijd tegen het Coronavirus door onze verhuurdiensten aan te bieden die de beste prijsstelling en levering van de producten garanderen die zij nodig hebben om zo goed mogelijk te kunnen werken. Door onze rolcontainers snel te leveren, hopen we de druk op het personeel en alle betrokkenen te hebben helpen verlichten, zodat zij zich kunnen concentreren op het gezond maken van de mensen.

Gezien de veranderende omstandigheden in het land, moet u voorbereid zijn op verschillende scenario’s in termen van toegenomen of afgenomen vraag naar verschillende producten. Als u meer producten nodig hebt, kunt u ze huren, of als de vraag afneemt, kunt u alle ongewenste eenheden naar ons terugsturen en zo besparen op de kosten van die producten. Geen verspilde eenheden die niets doen.

Rotomrent Team Europe

Rotomrent Team Europe

Wij zijn een internationaal team voor het promoten van de verhuur van ladingdragers op de B2B markt. Het gedeelde gebruik van de logistieke middelen betekent het verzekeren van duurzaam gebruik van deze middelen en het beschermen van het ecologische systeem.