Verpakkingen voor alle industrieën

Sectoren

In de verwerkende industrie is een soepel logistiek proces een belangrijke factor voor een efficiënte productie. Bedrijven hebben bijvoorbeeld vaak moeite om hun opslag- en transportcapaciteit in te schatten en uit te breiden.

Sectoren

Rolcontainers voor supermarkten

Voor elke sector zijn specifieke transportmiddelen interessant. Nestbare rolcontainers worden bijvoorbeeld veelal gehuurd door supermarkten, net zoals display pallets en draadcontainers. Een wasserijcontainer, een variant van een 4-heks rolcontainer, wordt veel gebruikt in branches waar met wasgoed en linnen wordt gewerkt, zoals hotels en ziekenhuizen. Vanwege het neerklapbare voorhek is het namelijk makkelijk om het linnen in de container te stapelen en het er laten weer uit te halen.

Gitterboxen voor automotive industrie en installatiebranches

Gitterboxen worden vaak gehuurd in de automotive-industrie en installatiebranches, waar veel kleingoed opgeslagen en vervoerd wordt in grote hoeveelheden en met hoge gewichten.

Deense plantenkar voor land- en tuinbouw

In de land- en tuinbouw wordt de Deense plantenkar vaak gehuurd, Deze kan worden ingezet in het orderpick proces in een magazijn of kas, maar kan ook als een display gebruikt worden in een tuincentrum.

Wasserijcontainers voor gezondheidszorg en wasserijen

In de gezondheidszorg, in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen bijvoorbeeld, worden er vaak wasserijcontainers gehuurd om het schone en vuile wasgoed snel intern te vervoeren. Onze wasserijcontainers hebben een duurzame constructie en kan jarenlang intensief en professioneel gebruikt worden. Met dank aan het inklapbare voorhek wordt het stapelen en picken van het wasgoed zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Ladingdragers voor iedere branche

Iedere branche heeft zo zijn specifieke hulpmiddelen nodig als het gaat om intern transport en opslag en daar zijn we ons bij RotomRent zeer bewust van. Zo kunnen de lage kosten van een houten pallet de ene keer interessant zijn, terwijl een kunststof pallet de juiste keus kan zijn voor iemand die een pallet zoekt die makkelijk schoon te maken is en hygiënisch in het gebruik.

Hieronder worden verschillende branches uitgelicht om in kaart te brengen welke ladingdragers interessant kunnen zijn voor de huur. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende huurproducten en branches:

  • Nestbare rolcontainers voor supermarketen en retail
  • Pallets met opzetranden voor de doe-het-zelf markt
  • Gitterboxen en draadcontainers voor de automotive industrie
  • Deense plantenkar en kunststof kratten en bakken voor de land- en tuinbouw
  • E-2 vleeskratten voor de vleesverwerkende industrie
  • Wasserijcontainers voor in gezondheidszorg en in wasserijen