0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Uw winkelwagen is nog leeg

Product was successfully added to your shopping cart.

Beoordelingen

Profile image
Vlak voor Pasen is het altijd dezelfde situatie. Het aantal orders neemt in hoog tempo toe. Het huren van rolcontainers werkt daardoor perfect voor ons. Er is geen nood om nieuwe te kopen en ze vervolgens in opslag te zetten als we ze niet meer nodig hebben. Adam, Shift Manager, Retail
Rating
Geplaatst op 9 maart 2017
Profile image
De verhuurofferte kregen we binnen 24 uur en wat nog belangrijker is – de gitterboxen die we gingen huren waren er de dag na het akkoord al! Wij zijn bezig met het plannen van onderhoud van onze productie machine en hiervoor moeten we wat goederen in opslag zetten voor een paar weken. Elias, Magazijn medewerker, Zware industrie
Rating
Geplaatst op 10 januari 2017
Profile image
Wij zijn er zeker van dat huren de perfecte oplossing is voor ons. We kunnen onze performance verbeteren en in de volledige behoefte van onze klanten voorzien. Rotom heeft een moderne rolcontainer voorgesteld en levert zeer prefessionele service. Miguel, Logistiek Manager, Logistieke dienstverlener
Rating
Geplaatst op 2 december 2016
Profile image
Zonder die extra rolcontainers was het niet mogelijk om ons proces te continueren. Ze pasten overigens perfect in onze supply chain. Robbie, Magazijn coordinator, Logistiek sector
Rating
Geplaatst op 7 november 2016
Profile image
Ongelooflijk, de gehuurde plastic boxen zijn binnen 24 uur geleverd. Hierdoor was het voor ons mogelijk om de leveringen aan de klant te versnellen. Anna, Supply Chain Manager, Logistiek sector
Rating
Geplaatst op 1 augustus 2016
Profile image
We worstelen steeds met te weinig opslagcapaciteit in ons warehouse. Als oplossing hebben we mobileracks gehuurd – dit was een fantastische oplossing. Volgend jaar zullen we zeker weer gebruik maken van deze stapelracks. John, Warehouse manager, Detailhandel
Rating
Geplaatst op 15 januari 2016
Profile image
Alles was in orde – de gehuurde gitterboxen werden de volgende dag al geleverd. Over een paas weken breng ik ze weer terug. Christophe, Logistiek manager, Industrie
Rating
Geplaatst op 10 november 2015
Profile image
Ja, ik kan je de duurzame kunststof pallets zeker aanraden. Ze hebben volledig aan onze verwachtingen voldaan. Mark, Logistic Department, Automotive
Rating
Geplaatst op 14 augustus 2015
Profile image
Zonder de extra pallets was het uitleveren van onze orders niet mogelijk. Gelukkig konden we ze direct huren bij Rotomrent. Hebben we aan het eind van het seizoen geen problemen met honderden lege pallets die in de weg staan. Jose, Warehouse manager, Doe-Het-zelf
Rating
Geplaatst op 11 maart 2015

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

Close